De klasse van het Real Madrid trainingspak

Real Madrid, de Koninklijke, is de grootste club uit Spanje, met het meeste voetbalsucces aller tijden. De club leeft voor het behalen van successen. Prijzen moeten gewonnen worden en attractief voetbal is vereist. Real wil superieur zijn. Een voorstelling op de mat leggen, voor de fans, voor Los Madridistas. De grote namen, de allerbeste spelers, zij worden verleid om zich bij het machtige Real Madrid te voegen.

Om te gaan voetballen onder immense druk, voor de hoogste prijzen. Wat je in het verleden gepresteerd hebt telt niet meer, bij Real Madrid moet je het opnieuw laten zien. Voor vele spelers is Real het hoogste podium, dé voetbalclub waar je geschiedenis wilt schrijven. Jezelf onsterfelijk maken in het voetbal van elan, dat is waar je het voor doet. De immens grote uitdaging. De club van de sterren, de prijzen en de Showbizz. Schitteren in het Santiago Bernabeu stadion, voor zo’n 80,000 loyale fans. Voetballen in het magische maagdelijk wit. In een team spelen dat bruist van het talent. Samen scoren met de allergrootste in de voetballerij. De uitdaging is ongekend.

De klasse van het Real Madrid trainingspak

Het Real Madrid trainingspak dragen de spelers tijdens trainingen, vóór en na de wedstrijd. De wisselspelers ook tijdens de wedstrijden. Het is een belangrijk kledingstuk uit de Real Madrid collectie. Herinneringen, uit de prachtige historie van de club, stromen door het trainingspak. De wereldsterren, Los Galácticos. De scherpzinnige goals van Raul. De ongeëvenaarde scharen van de Braziliaanse Ronaldo. De fabelachtige acties van Zinedine Zidane, Zizou. De meedogenloze harde schoten van Roberto Carlos. De heerlijke passjes van Guti. De dribbels van Figo. De gekrulde vrije trappen van David Beckham. De wereldreddingen van Iker Casillas en natuurlijk de doelpuntenproductie van super atleet Cristiano Ronaldo. Wat te bedenken van alle coaches met charisma. Vicente Del Bosque, Fabio Capello, José Mourinho en nu Zinedine Zidane. Allemaal belangrijk in de spraakmakende verzameling aan prijzen, de prijzen van toen en de prijzen van nu. Zo wonnen Los Merengues drie keer de UEFA Supercup. Twee keer de UEFA cup. Negentien keer de Copa del Rey. Elf keer de Champions League en maar liefst tweeëndertig keer de Primera Division. Een prachtige prijzenkast, rijk aan verhalen. Zo’n grote club, met zoveel fans over de hele wereld. De populariteit en successen roepen het af, een stijlvolle en mooie collectie aan voetbalkleding. Samen met Adidas zet men zich ieder jaar in voor een design van klasse. Gemaakt van enkel de beste kwaliteit, de beste materialen. De Real Madrid trainingspakken voldoen aan alle normen. Met een getailleerd design presenteert men de spelers in stijl. De nieuwste technologieën tillen de ontwerpen naar een hoger niveau. De spirit, de fans en de geschiedenis van Real Madrid zitten erin verworven. Tijd om geschiedenis te schrijven in het trainingspak van Real Madrid. Loop Fashionable op straat. Voetbal met klasse tijdens de trainingen. Laat de wereld zien dat jij een Madrista bent, een Galactico. Het is zover, eer jouw helden van Real Madrid.

Geplaatst op Categorieën Kleding